1.2.2015

Väsymyserheitä

IMG_9913 IMG_9917 IMG_9921
toppi Seppälä / hame Second hand /  kengät H&M

Note to self: paras aika valita parin seuraavan päivän asuja ei ole lauantaina illalla klo 22.30 väsyneenä kymmenen tunnin työpäivästä. Lopputulos: asukokonaisuus, joka lihottaa hitokseen eikä näytä monessakaan kuvakulmassa hyvältä. Suurin osa kuvista meni ilman mitään harkintoja roskakoriin, mutta päädyin julkaisemaan nämä, koska tykkään kuvien valosta ja tunnelmasta.
Toinen note to self: kuinka fiksua on pelata samaisena lauantai-iltana nettiarpoja veikkauksen sivuilla? Äärimmäisen koukuttavaa, mutta lopulta sinne meni eurojackpotista voitetut huimat 7,10 euroa. Money well spent eiku....

Mutta hei oon minä saanu jotain ihan fiksuakin aikaiseksi viime päivinä: katsoin loppuun Game of Thronesin neljännen tuottarin (sarja paranee mun mielestä koko ajan ja vitosta odotellessa) ja hotellit on ties kuinka monen sivun ja hintavertailujen jälkeen varattuna sekä Kööpenhaminaan että Dubliniin. Menisipä lopputalvi nopeasti!
Nyt alan valmistautumaan tarpomaan tuolla lumessa, sillä menen käymään siskollani kylässä :) Ihanat sunnuntaipäivän jatkot!

7 kommenttia:

  1. Ihana asuhan tuo on! Kiva blogi sulla, taidanpa jää seuraamaan. :)

    Jos kiinnostaa, kurkkaile http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi/ c(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo on se omalla tavallaan kiva mutta kuvauksellisesti osoittautukin vähän hankalaksi :P tai sitten mun kuvaaja ei vaan osannut, hahah.
      Mutta tosi kiva että päätit jäädä lukijaksi! :)

      Poista
  2. Upeet kuvat! Ja asu sopii sulle älyttömän hyvin! Mätsää toi hopee koru t.sinisee yläosaa. Eikä mitään lihota! >:-( :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitti paljon! :) Joo toi koru on yks mun lemppareista, sopii niin hyvin vähä kaiken kans!

      Poista
  3. Ihana asu toi on! Et näytä siinä (tai muutenkaan) yhtään lihavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) No joo, lihava nyt on ehkä liioittelua mutta ei se imartelevin asukokonaisuus kylläkään. Toisaalta, tarvitseeko sitä aina ollakaan :)

      Poista
  4. Just ihana asu - ja kuvat myös! :-)

    VastaaPoista