23.9.2015

Kosmetiikkakarkkeja

Osa ehkä muistaakin hiljattain kirjoittamani postauksen meikki- ja meikkausongelmistani, jossa samalla puhuin uusien tuotteiden hankkimisesta ja uusien jippojen kokeilusta. On kuulkaas luettu blogeja ja on katsottu youtube-tutoriaaleja ja on hankittu uutta kalustoa meikkilaukkuun ja heitetty vanhoja menemään. Mulla ei oikeastaan ole hajua, kuinka kauan tuollaiset tavalliset kajalkynät tai luomivärit säilyvät, mutta osa on ollut mulla todella kauan ja ehkä oli aika luopua niistä. Pesen omat meikkisiveltimeni säännöllisesti, mutta veikkaanpa että etenkin nuo silmämeikit ovat olleet aikamoisia bakteeripesiä ottaen huomioon vilkkaan silmäongelmahistoriani.

Mutta hei asiaan! Ajattelin esitellä teille näitä hankkimiani uusia tuotteita, joista osa on jo ollut käytössä, mutta osaa en ole vielä ehtinyt kokeilemaan (koska hain eilen postista heh)

IMG_7684

IHO
Ensimmäistä kertaa ikinä kävin ostamassa meikkivoiteen myyjän avustuksella. Enkä nyt siis mistään Anttilasta jonkun peruspirkon neuvoin, vaan ihan Sokokselta ja nainen, joka minua neuvoi, vaikutti ainakin asiansa osaavalta :D Päädyttiin yhteistuumin tuohon Lumenen suht uuteen Nude Perfection Glow Foundationiin (ei hitto näitä nimihirviöitä), joka on kevyt, sillä kovin peittävää meikkivoidetta en koe tarvitsevani ja sellaisessa on vaan ahdistunut olo. Tämä ei myöskään ole mattainen, kuten nimestä saattaa päätellä. Parin käyttökerran perusteella olen kyllä tyytyväinen!
Laivalta päädyin ostamaan Lumenen Color Correcting Concealerin sekä Moisturizing & Illuminating Primerin. Punoittava iho on ollut varsinkin viimeisen vuoden aikana vähän ongelmana ja tähän asti olen paikkaillut asiaa pelkästään meikkivoiteella, mutta kaverini suositteli tuota CC:tä, joten päädyin ostamaan sen. Meikinpohjustusvoide oli oikeastaan aika lailla heräteostos, mä kun olen aina ollut vähän sitä meikkaajatyyppiä että vähemmän on enemmän, mutta päätin ottaa kokeiluun, kun nykyiset meikkirutiinit ei ole oikein istuneet. 
Kaikkia meikkijuttuja lukeneena ja katsoneena olen kuullut kaiken mahdollisen hypetyksen niistä Anastasian paleteista, mutta hinta tuntui musta kohtuuttomalta, joten päätin lähteä liikenteeseen vähän huokeammalla tuotteella, eli NYXin Wonder Stickillä. Mä olen tasan kerran varjostanut kasvoni kunnolla se oli osana viimevuotista Halloween-asuani. Näistä lähtökohdista on jännä lähteä piirtelemään ja häivyttelemään :D

IMG_7690

TUOKSUT
Yhden uuden tuoksun sijasta päädyin hankkimaan neljä! Mulla on kerran aiemminkin ollut Escadan miniatyyrikokoiset hajuvesipullot sisältävä lahjapakkaus ja tykkäsin siitä niin kovasti, että päätin hankkia uuden. Tässä taitaa olla peräti kaksi uutta tuoksua kuin mitä aiemmassa, mutta pääasia että mukana on lempparini Cherry In The Air! Muut kolme tuoksua ovat tosiaan Taj Sunset, Born In Paradise sekä Turquoise Summer. Katsotaan kokonaan uutta tuoksua sitten, kun nykyiset on käytetty loppuun!

IMG_7692 IMG_7700

SILMÄT
Laivalta ostin myös Lancomen lahjapakkauksen, joka sisälsi silmämeikinpuhdistajan, kajalin sekä ripsivärin. Uutta silmäkynää en oikeastaan edes tarvinut, mutta koska pakkaus oli samanhintainen kuin ripsiväri pelkälleen, otin tietenkin tämän. Mulla on kerran aiemmin ollut Lancomen ripsiväri ja se on jäänyt suosikikseni Maybellinen ripsarien lisäksi. Ripsiväri siis Hypnôse Doll Eyes.
Mainitsinkin jo alussa luomivärieni kohtalosta, joten entisten tilalle päätin hankkia kunnon kokoelman. Hyvin matkassa kulkeva Wet'n'Wildin Walking On Eggshells on hyvin samanlainen kuin aiempi omistamani paletti samalta merkiltä ja se oli yksi lemppareistani pigmenttisten värien takia.
Ja sitten tämä järkälemäinen toveri! Blush Professionalin luomiväripaletti sisältää 28 luonnollistä värisävyä ja mä olen kyllä sen verran arka ja huono meikkaaja, etten uskalla käyttää kuin tälläisiä maanläheisiä, rusehtavia tai nudeja värisävyjä, koska tiedän varmuudella että ne sopivat ruskeisiin silmiini. Joskus on tullut kokeiltua muitakin värejä, mutta niissä olo on vaan niin vieras. Tämän mukana kantaminen reissussa saattaa olla vähän haastavaa, kun tämä ei oikein meikkilaukkuun mahdu, mutta onneksi niitä nyt ei ole näillä näkymin hetkeen tulossakaan :D Veikkaisin, että noita mattasävyjä pystyy helposti myös kättämään niihin kuuluisiin varjostuksiin!

IMG_7694

HIUKSET
Olen aiemminkin hehkuttanut Richin Argan Oil Elixiriä ja nyt vihdoin ja viimein sitä oli taas saatavilla Pretty.fi:ssä, josta kosmetiikkani suurimmaksi osaksi tilaan. Tämä on suorastaan pakollinen, jos on hiuspidennykset ja koska omat teippipidennykseni laitetaan näillä näkymin takaisin tämän viikon lopussa, niin tämä tuli enemmän kuin tarpeeseen. Tekee hiuksista kiiltävämmät ja terveemmän näköiset eikä öljymäisestä koostumuksestaan huolimatta jätä ainakaan omia hiuksiani rasvaisen tuntuisiksi tai lättäniksi, kun laittaa tuotetta maltillisesti. Tämä on myös todella riittävä, edellinen pullo taisi kestää itselläni puolisen vuotta?
Ogx;n Anti-Breakage  Keratin Oil on itse asiassa ollut käytössäni jo muutaman kuukauden ajan oikeastaan korvaamaan tuota aiemmin mainittua tuotetta. Suihkin tätä tukkaani oikeastaan päivittäin tuomaan kiiltoa ja silottomaan pörröistä tukkaani. Siinä tämä toimii ihan mainiosti, mutta mitään niin sanottuja hoitavia tai korjaavia ominaisuuksia en ole havainnut, tämä tuote ikään kuin vain feikkaa hiukset paremman näköisiksi kuin ne oikeasti ovat. Eli sopii käytettäväksi muiden hoitotuotteiden ohella mutten laskisi kyllä pelkästään tämän varaan.

IMG_7697

HUULET
Okei, myönnetään, tiedän niin olevani mainonnan uhri. Ties kuinka monessa blogissa on ollut arvontaa ja kuvaa noista Blistexin uusista huulirasvoista ja koska murskasin vahingossa käytössä olleen Babylipsini, oli pakko ostaa huulirasva ja päädyin Happy Lips Shine Like Parisiin. Ihan rehellisyyden nimissä täytyy todeta, etten kyllä toista kertaa kyseistä tuotetta hanki. Tuotteessa on mielestäni aika karsea, teollisen imelä tuoksu sekä koostumus on vähän epämiellyttävä verrattuna esimerkiksi niihin Babylipseihin tai Hurraw! huulivoiteisiin. 
Mutta sitten! Yksi lempparituotteistani ikinä! Cliniquen Chubby Stickit! Mulla on aiemmin ollut käytössä eri sävy, ja se on itse asiassa paras huulituote, jota olen koskaan käyttänyt. Hypin riemusta, kun löysin melko monipuolisen värivalikoiman näitä huulikyniä laivalta. Päädyin ostamaan sävyn Mega Melon, joka sopii mielestäni syksyyn hyvin. Olisin ostanut varmaan useamman sävyn. jos rahatilanne olisi sallinut käyttää useamman kymmentä euroa pelkkiin huulituotteisiin.

Huhhuh, siinäpä oli viimein kaikki! Mulla on itse asiassa vielä postissa tulossa paketti Yves Rocherilta, mutta koska se paketti sisältää oikeastaan enemmän vain niitä kuuluisia suihkushampoita, niin päätin jättää sen pois tältä esittelykierrokselta, että saan tämän julkaistua :)
Oliko mukana joitakin teidän suosikkituotteitanne ja mitä tuotteita lähtisit suosittelemaan tälläiselle meikkaus- ja meikkituoterutiinejaan päivittävälle meikkaajalle?

Nyt mä lähden pönöttämään peilin eteen ja kokeilen mitä saan aikaiseksi näillä uusilla tuotteilla!

2 kommenttia:

  1. Hei nyt! NYT! Kerrot mistä toi Escadan tuoksupakkaus on? Oon metsästänyt Cherry in the airia, en kestä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on sieltä Ruotsin laivalta :D Viking Linen Gabriellalla oli! Mäkin olen sitä metsästänyt (ja tiedän että pari muutakin tuttua) ja kesällä sitä oli myynnissä ainakin täällä Lahden Sokoksella (ellen ihan väärin muista...) sekä tuota lahjapakkausta, mutta en kumpaakaan silloin tajunnut ostaa. Pienen etsiskelyn jälkeen näyttäisi, että Stockmannin verkkokaupasta sitä löytyisi:
      https://stockmann.com/fi/kosmetiikka/tuoksut/naiset/tuoksut/edt/escada-cherry-in-the-air-eau-de-toilette-tuoksu-30-ml?itemId=1198978
      Tsemppiä etsintöihin! :)

      Poista