29.5.2015

Vaaterakkauksista ja sääkartoista

IMG_3630 IMG_3622 IMG_3655 IMG_3636
mekko New Look / neuletakki H&M / laukku Seppälä / kengät Jess / aurinkolasit H&M / kaulakoru Gina Tricot

Tiiättekö kun joskus tulee tehtyä hankintoja, joiden kauaskantoisuutta ei osaa edes miettiä ostohetkellä? Kuvissa näkyvä mekko on juuri sellainen. Hetken mielijohteesta ostettu kesämekko - kolme vuotta sitten. Tämä on siinä mielessä ihme, että omalla kohdallani vaatteiden kierto on melko nopeaa, koska monesti ostan hetken mielijohteesta ja toisaalta myyn hetken mielijohteesta. On ollut monia juttuja, joiden myymistä olen harmitellut jälkikäteen, mutta toisaalta vaatteita eli kulutustuotteitahan ne vaan on ja mielestäni tunnesiteiden luominen materiaan on vähän kyseenalaista vaikka toki myönnän, että monesti itsekin väitän rakastuneeni (en nyt tosin ihan sanan varsinaisessa merkityksessä kuten moni varmasti tajuaakin) johonkin vaatekappaleeseen. 

Näistä mietinnöistä ja kesäisistä kukkamekoista täytynee nyt siirtyä taas tähän hetkeen, eli pakkailla viimeiset jutut (ja käydä ostamassa vielä pari juttua mm. adapteri kaiken varalta, nää erilaiset pistorasiat on matkustamisen ärsyttävä puoli) ja luoda kaihoisat katseet Dublinin sääennusteisiin; sään puolesta otetaan takapakkia aika rajusti, ei taida olla kesäkeleistä tietoakaan siellä suunnalla. Toisaalta eipä sinne olla arskaa ottamaan lähdössäkään.

Ihanaa viikonloppua kaikille ja onnea erityisesti tänään tai huomenna valmistuville! Palaillaan seuraavan kerran Irlannin kamaralta :)

PS. Kuten olette varmaan huomanneet, olen muuttanut nykyiset asukuvat myös siihen isompaan kuvakokoon syystä että omaa silmää miellyttää enemmän, että blogin kaikki kuvat ovat samanlevyisiä (vanhempien postauksien kuvien leveyksiä en tosin käynyt muuttamaan). Toivottavasti tämä muutos ei häiritse kenenkään muun silmää!

27.5.2015

Oh those summer days

IMG_3605 IMG_3581 IMG_3512 IMG_3578 IMG_3595 IMG_3526 IMG_3571 IMG_3525 IMG_3576 IMG_3543 IMG_3610 IMG_3597

Ihanaa, kesä on täällä!! Tulette todennäköisesti näkemään kyllästymiseen saakka kuvia Lahden satamasta ja pikku-veskun läheisyydestä, mutta minkäs minä sille voin - se nyt on sattumoisin yksi maailman lempipaikoistani näin kesäaikaan (niin kuin varmaan aika monen muunkin lahtelaisen)
Tämä kesä tosin menee pitkälti töitä tehdessä eikä mulla ole lomaa ollenkaan kuten viime kesänä, mutta eiköhän niitä vapaapäiviä osu niille helteisille ja aurinkoisillekin päiville!

Millaisia kesäsuunnitelmia teillä on?

26.5.2015

Matkakuumeessa

IMG_3565 IMG_3553 IMG_3560 IMG_3561
mekko Primark / takki H&M / kengät Nly Trend / laukku New Yorker / aurinkolasit H&M

Rehellisesti tämän tytön mielessä ei pyöri juuri muuta kuin perjantaina starttaava viikon loma Irlannissa. Edes se, että tämän hetkinen sääennuste ei lupaa kyseiseen maahan kuin pilviä ja sateita (Suomeen sen sijaan yli kahtakymmentä lämpöastetta ja aurinkoa...) ei masenna. Mulla on kuitenkin vakaa usko siihen, että onni ja sääkartta kääntyy vielä meidän puolelle! 
Edessä olisi kuitenkin vielä kolme työvuoroa ja liikaa tekemistä, mutta eiköhän tässä selvitä. Meidän lento lähtee perjantaina iltapäivällä viideltä, mutta meidän päivä alkaa jo paljon aiemmin, kun mennään Onnibussilla Helsikiin ja sieltä lentoasemalle. Suoriakin yhteyksiä menisi (ja niillä ollaan itseasiassa aina kuljettukin), mutta koska yhden henkilön menolippu maksaa 22 euroa (eli nopealla laskutoimituksella kahden hengen menopaluuliput maksaisi yhteensä melkein 90 euroa) ja kahden hengen menolippu Onnibussilla 12 euroa, niin tämmösenä budjettimatkaajana valitsin ilman muuta jälkimmäisen.
Tuli myös huomattua (kerrankin ajoissa!) että kesäkuun ensimmäinen päivä on Irlannissa Bank Holiday eli suurin osa paikoista, liikkeistä jne. on kiinni tai poikkeusaukioloajoilla. Eipä tuo mittään haittaa, moisen päivän pitäisi soluttautua ihan kätevästi meidän matkasuunnitelmiin! Ja toisin kuin vime reissuun Köpikseen, otan koneen nyt mukaan, koska viikko on sen verran pitkä aika, että välillä täytyy varmasti tyhjennellä muistikorttia koneelle ja vaikka lennot ovatkin vain kolme tuntia, ehtii siinä ajassa katsoa vaikkapa yhden elokuvan. 

Nojoo, joko tuli selväksi että olen ihan törkeän kovassa matkakuumeessa täällä? Hyvä! Nyt yritän saada jotain tuohon ihanan kesäiseen säähän sopivaa vaatetta niskaan ja lähteä koiran kanssa lenkkeilemään. Palaillaan! 

24.5.2015

Tässä elämä on

IMG_3488 IMG_3499 IMG_3491 IMG_3509
mekko Second hand /neuletakki New Yorker / kengät Second hand / laukku Seppälä

Mä olen jostakin syystä miettinyt viime aikoina paljon elämää, sen mystisyyttä ja kaikkia niitä vaihtoehtoja. En tiedä miksi nimenomaan juuri nyt tajuntaani on muodostunut oivallus siitä, että loppujen lopuksi elämä on juuri sellaista kuin sen itselleen luo. Tuntuu jokseenkin hämmentävältä ymmärtää, että ihan kaikista niistä miljoonista vaihtoehdoista, mitä voisin elämässäni ja elämälleni tehdä, olen päätynyt tähän ja juuri tässä tunnen oloni hyväksi. Myös ajatus siitä, että voisin muuttaa kaiken ihan kerralla jättämällä nykyisen ammattini, ihmissuhteeni ja kotini, hämmentää. Tarinastani ja elämästäni tulisi aivan toisenlainen. Ehkä juuri se hämmennys ja pelko estää meitä tekemästä niitä suuria ratkaisuja, joita joskus elämässä vaaditaan. Kun pitää joko jäädä tai lähteä.

Joka tapauksessa minä olen päättänyt jäädä tähän nimenomaiseen elämään. Tunnen oloni vahvaksi ja hyväksi ja kaiken ympärilleni keräämän omannäköisekseni. Siitä kai elämässä jokseenkin onkin kyse - että viihtyy elämässään ja nauttii itselleen luomista mahdollisuuksista ja saavutuksista. 

Tämmöisten ajatusten siivittämänä superia sunnuntaita kaikille!

PS. En sitten muuten ole raskaana, mekon kuviointi ei vaan ollut kaikista paras pömppömahani piilottaja (nauraa vedet silmissä emoji)

23.5.2015

My Friend Jack

IMG_3472 IMG_3458
takki H&M / toppi Lontoosta / housut H&M / tennarit Jess / laukku Gina Tricot

Noniin, tässä torstaisessa lookissa olisi aika lailla kaikki edellisessä postauksessa mainitut uutuudet in action. Nahkarotsi olisi tosin näin jälkikäteen katsottuna toiminut tuota mokkatakkia paremmin, mutta mitäs pienistä! 
Samaisesta paketista tuli tosiaan myös nuo vihreät bikerhousut, joihin tykästyin kovasti! Mulla on aiemminkin ollut vihreät housut, mutta myin ne pois vähäisen käytön takia (malli ja väri oli tosin täysin erilaiset, joten sopii toivoa ettei näiden kohtalo ole samanlainen).

22.5.2015

Ostosonnea

Tiedättekö kun joskus vaan on sellaisia päiviä, että yksinkertaisesti kaikki toimii ja onni suosii? Mulla oli juurikin eilen sellainen päivä, etenkin mitä tulee ostoksiin. Henkkamaukan paketti oli saapunut ärrälle ja Anttilaan mennessäni ostamaan ripsaria ja meikkivoidetta huomasin että kaikki Maybellinen (joiden ripsareita olen käyttänyt n. ikuisuuden) kaikki tuotteet oli -40% plussakortilla. Voiko näin hyvä tuuri edes käydä?

IMG_3424 IMG_3430 IMG_3434 IMG_3438

Koska tarjous oli niin hyvä, päätin ostaa jemmaan toisenkin ripsarin ja meikkivoiteen sijasta päädyin hankkimaan BB-voiteen, koska kesällä en tarvitse niin vahvaa ja peittävää meikkiä. Samalla tuli hommattua ihon putsarit ja tummempi huultenrajauskynä (jollaisen olen aiemminkin ostanut mutta kokonsa vuoksi se oli hävinnyt jo ennen kotiinpääsyä) vaalean rinnalle. Jep, oon just niitä tyyppejä jotka on aina aiemmin miettinyt mitä järkeä jossakin huultenrajauskynässä (sama pätee esim. meikinpohjustusvoiteeseen) mutta kippaskappas nyt kun sitä on opetellut tottunut käyttämään niin ei se enää niin turhalta tunnukaan!
Ostin vielä kokeiluun Garnierin uudesta hiustenhoitosarjasta tuon hiusnaamion, sillä nämä pidennykset kaipaa aika paljon enemmän hoitoa kuin mitä olen tottunut hiuksia hoitamaan. Ensikokeilun perusteella vaikuttaa aika hyvältä tavaralta!

Uudet tennarit on olleet ostoslistalla jo pitkään ja tarkoitus oli itse asiassa hankkia ne vasta Irlannista, mutta nykyiset alkaa olla siinä kunnossa että nämä tuli tarpeeseen. Mustan sijaan päädyin tällä kertaa tummanpunaiseen!
H&M:n paketista tuli todella kauan odotettu mokkatakki, joka on ollut aina omasta koostani loppuunmyyty, kun olen nettikaupasta sitä katsellut (jostain syystä Lahden henkkamaukassa en ole tätä edes nähnyt?) ja aah, olen rakastunut! Samasta paketista tuli muutakin, mikä nousee varmasti lempparilistalle, näistä molemmista lisää seuraavissa asukuvissa :)

Joka tapauksessa ei muuta kuin loistavaa viikonloppua! Omalla kohdalla se tarkoittaa vapaiden loppumista ja pitkiä työvuoroja, mutta oikeastaan ei edes harmita, on meinaan ollut niin kivat  kolme vapaapäivää takana ja viikon päässä häämöttää odotettu reissu, että kyllä tässä jaksaa taas duunia painaa! Palaillaan! :)

Life Is Good

IMG_2998 IMG_3190 IMG_3197 IMG_3069 IMG_3138 IMG_3419IMG_3223 IMG_3210 IMG_3258 IMG_3423 IMG_3076 IMG_3194 IMG_3268 IMG_3439 IMG_3251
Olen onnellinen.

20.5.2015

Boho Vibes

IMG_3365 IMG_3394 IMG_3389 IMG_3388 IMG_3409
toppi Gina Tricot / hame New Yorker / kengät H&M / laukku Gina Tricot / aurikolasit H&M / kaulakoru Seppälä

On pari asiaa mitä en yksinkertaisesti pysty vastustamaan: pitsi, kukkakuosi ja hapsut. Meneekö tämä hapsuhame mielestänne jo yli vai onko se vaan tosi cool? Luonnollisesti itse olen jälkimmäisen puolella, ja koska kyseinen vaatekappale maksoikin vain vaivaisen kympin, niin olihan se nyt ihan pakko ostaa! (Tää on nyt muuten se the hame joka oli ainoa varsinainen ostokseni Köpiksestä!) Tuskin maltan odottaa että pääsen tsekkailemaan Dublinin ostospaikat, vaikka shoppailu ei matkan päällimmäinen tarkoitus olekaan :)
Pistää muuten hymyilyttämään myös tuo lähes kesäinen sää! Ilman takkia en suinkaan kuitenkaan ollut liikenteessä, mutta nämä kuvat oli kivempia ilman sitä ;) Huomiselle onkin sitten taas vaihteeksi luvattu sadetta, just kun olen kehittänyt mielessäni ideoita ulkoilusta ja piknikeistä sun muista...