15.6.2016

Kasvojenhoito & meikkiuutuuksia

Edellisessä postauksessa esittelin ihon- ja hiustenhoidon tuoteostoskia, ja tänään olisi sitten kasvojen ja meikkien vuoro! Tähän listaan mahtuukin todella monta onnistunutta ostosta :)  Kuten edellisen postauksen tuotteet, nämäkin olen kustantanut täysin itse. Ehkä vähän tyhmää erikseen mainita se, mutta koska niin moni blogi on pullollaan juttuja kosmetiikasta ym. ja sitten lopuksi on tähti merkkinä, että tuote on saatu blogin kautta, tulee itselle fiilis, että siitä on ollut pakko kirjoittaa ja tehdä juttua, vaikka asia ei näin olisikaan. Mulla ei ole mitään sitä vastaan, että joku saa tuotenäytteitä, mutta haluan vain tuoda julki sen seikan, että itse esittelen ja hehkutan näitä aivan omasta tahdostani ja omasta rahapussistani :)

IMG_6342 
1. Lumenen Arctic Aqua Deep Moisture Eye Gel osui silmään, kun selailin Nordicfeel -nimisen kosmetiikkaa myyvän nettikaupan sivuja ja tää vakuutti mut saman tien, ja muutenkin olin uuden silmänympärysvoiteen tarpeessa. Tuote lupaa syväkosteuttaa ja auttaa silmänympärysihoa pysymään pehmeänä sekä vaalentaa tummia silmänalusia. Parin käyttökerran jälkeen jo tuntuu, että silmänympärysiho ei ole niin kuiva ja toivonkin, että parin viikon kokeilun jälkeen huomaisinkin huomattavia tuloksia, niin tämä saisi tulla jäädäkseen meikäläisen ihonhoitorutiineihin!
2. Mä en yleensä suosi kasvojen hoidossa kovin kalliita tuotteita, mutta koska oikeasti toimiva kosteusvoide on ollut hakusessa luoja ties kuinka kauan, päätin tilata kokeiluun tätä Biothermin Aquasource 48h Deep Hydration Replenishing Cream Dry Skin (luoja mitä nimihirviöitä) voidetta, joka no, syväkosteuttaa. Koostumukseltaan tämä on kevyt ja mielestäni hieman enemmän geelimäinen kuin yleensä käyttämäni kasvovoiteet, mutta tuntuu kosteuttavan tosi hyvin. Tavallaan inhottavaa, jos tämä toimii tosi hyvin, koska tää on sen verran arvokasta tavaraa, että ei ihan joka kuukausi pysty sijoittamaan :D Toisaalta olen ensi kuussa menossa laivalle, joten voisi katsoa jos siellä myytäisiin isompaa purkkikokoa huokeampaan hintaan.
3. Tiiättekö sen fiiliksen, kun jotain tuotetta kokeillessanne tiiätte heti, että nyt tärppäs? Semmonen fiilis mulle tuli tämän Lumenen kuivalle iholle tarkoitetun ravitsevan tehohoidon kohdalla. Tämä auttaaa ravitsemaan ihoa, häivyttämään kuivuudesta johtuvia juonteita, heleyttämään ihoa, vähentämään kiristävää tunnetta ja palauttamaan ihon joustavuus jne. Rasti joka kohtaan, meikäläisen iho tarttee! Tästä mä olen ihan varma, että ostan heti toisen, kun tuo ensimmäinen pääsee loppumaan. Ihanan kevyt koostumus, mieto miellyttävä tuoksu ja kätevä pumppupullo. Peukku!
4. Kesäisin käytän aina BB-voidetta, sillä ihoni ei kaipaa meikkivoidetta (ja muulloinkin käytän aina niitä kaikista kevyimpiä meikkivoiteita) ja tällä kertaa päädyin kokeilemaan Acon voidetta. Yleensä mulla on ollut käytössä Maybellinen se vaaleanpunainen BB-voide, mutta tämä oli samassa hintaluokassa, niin lähti kokeiluun.

Yhteenveto: hurjan onnistuineita ostoksia kaikki, tykkään!

IMG_6350 
1. Clarinsin Natural Lip Perfector oli puhdas heräteostos, hieman kalliimmasta hinnastaan huolimatta. Tämä on vähän huulikiiltomainen, mutta ei sillä tavalla tahmaisella tavalla, vaan huuliin jää puolimatta kiilto kevyellä sävyllä, tämän kyseisen tuubin sävy on 05 Candy Shimmer. Tuote lupaa kosteuttaa, korjata ja suojata huulia tehden niistä päivä päivemmältä kauniimmat. Mä olen käyttänyt tätä todella monena päivänä, sillä tätä on helppo levittää ja lisäillä pitkin päivää, ilman että tarvii olla tarkasti peilin edessä ja kyllä ainakin omat huulet ovat tykänneet kovasti!
2. Mulla on ollut aiemmin käytössä se Lumenen concealer-nappi, joka on siis vähän niin kuin yksittäisen luomivärin näköisessä pakkauksessa. Tuotteessa ei sinällää ole mitään vikaa, mutta tuotteen kiinteä olomuoto on ollut itselleni vähän sopimaton, koska tuote on niin "kuiva", niin se kerääntyy etenkin kuivien silmänaluesieni kohdalle pitkin päivää inhottavasti. Niinpä ajattelin, että joku nestemäisempi tuote voisi olla itselleni osuvampi. Hakemani tuote oli kaupasta tuolloin loppu, joten ajattelin ottaa kokeiluun tämän todella edullisen Essencen Stay Natural Concealerin ja ihan kelpo tuotteelta hintaansa nähden vaikuttaa! Värin valinta oli kaupan loisteputkivalaistuksessa vähän haastavaa, ja tämä omani taittaa ehkä aavituksen verran liikaa kellertävään, mutta ei niin paljon, etteikö tätä voisi käyttää :)
3. Luin jokin aika sitten Colour Me -blogin Juulian vaihtaneen silmänrajaustussinsa geelimäiseen versioon, ja kertoi sen pysyvän paljon tussi- tai nestemäisiä kyniä paremmin, hänellä kun on ilmeisesti sama ongelma kuin mulla, eli helposti vuotavat silmät ja loppupäivästä ne rajaukset on ainakin silmäkulmista kadonneet ties minne. Mää sitten ostin tämän Maybellinen geelirajausnapin ja hyvin tuntuu toimivan ja pysyvän! Vielä mulla pikkasen harjoittelemista noiden rajauksien vetämisen kanssa, siveltimeen kun en ole tottunut! Mutta harjoittelija tekee mestarin, eiks je?
4. Näin siskollani tosi hyvännäköiset kulmat, ja kysyin, mitä tuotetta hän käyttää. Mulla oli ollut harkinnassa hankkia uusi kulmatuote, koska iäti kestävä ja jo iät käytössä ollut Wet'n'Wildin kulmapaletti alkoi nyppiä. Sisko näytti tätä Maybellinen kaksipäistä Browsatin kynää ja miehän menin ja hankin samanlaisen! Toinen pää on hyyvin ohut, hieman tussimainen, vähän geelimäistä jälkeä jättävä, ja toinen pää on sellainen pullea vaahtomuovipää, josta tulee myös kevyesti väriä. Ensimmäisellä, ohuella päällä saa kätevästi "rajattua" kulmat ja tehtyä niihin tsempin muodon, ja sitten toisella päällä voi kevyesti täyttää ja häivyttää. Helppoa!
5. Lisää huulituotteita... myönnän, nämä ovat meikäläisen heikkous. Tämä tässä on NYXin Soft Matte Lip Cream sävyssä Rome. Huulikiiltomainen koostumus levittyy tosi hyvin huulille ja lopputuloksesta tulee trendikkään mattainen. Tuli houkutus hankkia samanlainen eri sävyssä... jos nyt vähän odottelisin!
6. Kesäiholle hankin tämän Rimmelin Good to Glow korostusvärin, joka tuo kivaa lisähehkua kasvoille. Tätä voi sekoittaa joko meikkivoiteeseen tai tehdä niin kuin minä olen tehnyt, eli levittänyt hieman reilun nuppineulanpään kokoiset pisarat poskipäille, nenään, ylähuulen päälle, otsalle ja leukaan (en välttämättä näihin kaikkiin kohtiin aina, mutta varsinkin poskipäille). Sävyksi valitsin tämän neutraalin Soho Glown, mutta näitä oli kahdessa muussakin sävyssä. Talvisin tämä on kalpealle naamalle ehkä vähän turhan kimaltava (saattaa tulla semmonen Twilight -vamppyyri efekti), mutta kesätuotteena ainakin itselle tosi mieluisa :)

Yhteenveto: uusi silmänrajaustuote, peiteväri ja kulmaväri oli tuotteita, jotka oikeasti tarvitsin, mutta nämä muutkin tuotteet tulee aivan varmasti käyttyä loppuun, etenkin tuo Clarinsin huulivoide!

2 kommenttia:

  1. Geelimäinen eyeliner on rakkautta! Niin helppo levittää kun tekniikan oppii ja pysyy vaan niin hyvin. Etenkin, jos vähän tupsuttelee puuteria päälle - väriähän se vähän latistaa mutta D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Mä aika harvoin käytän puuteria, kun oma naama on niin kuiva valmiiksi että siihen harvoin pääsee syntymään semmosta kiiltoa :'D Ja kyllä tuon levitystekniikan varmaan aika nopsaan äkkäsee, mullakin kuitenkin rajaus käytössä oikeestaan aina silloin, kun meikkaan :)

      Poista