14.11.2016

Marraskuun Livbox + muita kosmetiikkahankintoja

Tässä sitä mennään jo puolessa välissä kuluvaa kuuta, mutta mun boxi tuli jotenkin erityisen myöhään ja niin ollen postista pääsin noutamaan sen vasta perjantaina. Olin myös tilannut muutamia juttuja Luxplussalta ja no, tässä nyt on ylipäätään mainio hetki esitellä muutama muukin käyttöön eksynyt tuote! Näitä on aika reippaasti, joten eiköhän mennä asiaan :)

IMG_1413 IMG_1415

Mullehan ei ole pariin kuukauteen tullut Livboxia (ja oon iloinen etten viime kuussa sitä ottanutkaan, kun koko boxi oli ollut aika naurettava), mutta nyt ajattelin jälleen ja olikin ihan kiva sisältö tässä kuussa! Boxi sisälsi seuraavat tuotteet:

Dermosilin huulikiilto Carnival Pink on ainakin kuvauksen mukaan tummemman sävyinen huulikiilto, joka lupaa myös kosteuttaa ja hoitaa huulia kuitenkaan tahmaamatta. Mä oon melkoisen skeptinen näiden huulikiiltojen suhteen - ne kun on melkein kaikki kuitenkin sitä tahmamönjää, lupauksista huolimatta. Tätä mä en ole siis vielä kokeillut, joten toivotaan, että väri ja koostumus natsaa!

Ehdottomasti kiinnostavin tuote oli Lumenen VALO Bright Eyes All-In-One heleyttävä & korjaava silmänympärysvoide. Uudistuneen Lumenen tuotteet ovat kiinnostaneet, mutta en ole toistaiseksi hankkinut niistä mitään, koska polttavaa tarvetta ei ole ollut ja myös korkeampi hintataso on mietityttänyt. Joka tapauksessa Lumenen aiemmat silmänympärysvoiteet ovat olleet hyviä, joten mielenkiinnolla odotan tämän testaamista. Tuote lupaa mm. häivyttää tummuutta ja turvotusta (jälkimmäinen on se meikäläisen ongelma...) 

Sitten se ehkä vähiten kiinnostavin tuote: Schwarzkopf Got2B Glued Blasting Freeze hiuskiinne ihan siitä syystä, etten käytännössä ikinä käytä hiuslakkaa. En edes muista, milloin viimeksi olisin ostanut putelin kotiin, varmasti yli pari vuotta siitä ainakin on. Mun tukkatyyppi on vähän sellainen, ettei hiuslakalla oikeastaan tee mitään. Ja oon maailman surkein väkertämään mitään kampauksiakaan, joten saa nähdä jätänkö tämän "pahan päivän varalle" vai pistänkö eteenpäin.

Seuraava tuubi on Korresin White Tea puhdistusgeeli, joka esittelytekstin perusteella vaikuttaa varsinaiselta ihmetuotteelta: puhdistaa ja raikastaa hellävaraisesti, kauraproteiini muodostaa kosteuttavan kalvon, valkoisen teen uutteet sisältää polyfenoleita, joilla on antioksidanttinen ja tasapainottava vaikutus ja tuotteen ei pitäisi kuivattaa. En usko että tuosta pienestä tuubista riittää kovin moneksi käyttökerraksi, joten ehkä paha mennä sanomaan onko tämä niin loistava tuote kuin paperilla, mutta tulee varmasti kuitenkin käytettyä!

Sosarin Sacred Forest Peat Mask turvenaamio lupaa tasapainottaa ihon talineritystä, hidastaa ihon ikääntymistä, syväpuhdistaa ja kosteuttaa postaen ihon epäpuhtaudet. Tää on ehdottomasti tämän kuun boxin toiseksi mielenkiintoisin tuote, kasvonaamiot on itselleni aika vieras osa-alue. Tätä testaan siis mielelläni!

Boxissa oli myös minikokoinen Flower by Kenzo, jonka pullon muistan nähneeni monesti laivoilla Tax Free -myymälöissä ollessani nuorempi, mutten sinällään ole kiinnittänyt huomiota tuoksuun aiemmin. Ei tämä nyttenkään vaikuttanut sellaiselta omalta tuoksulta, mutta kuitenkin ihan hyvä, kevyt tuoksu.

IMG_1421

Sitten muihin ostoksiin! Tilasin testiin lähes kulttituotteeksi nousseen Bioderman miselliveden. Kuten olen monesti aiemminkin sanonut, en ole mitenkään erityisen vannoutunut minkään merkin tai tuotteen käyttäjä etenkään mitä tulee puhdistustuotteisiin - tykkään kokeilla kaikenlaisia. Vaikka tämä suurta suosiota onkin saavuttanut, en silti jotenkaan usko tämän olevan niin hyvä, että vaihtaisin vain ja ainoastaan tähän.

Muita uusia tuotteita on Sunny Islen Extra Dark Jamaican Black Castor Oil, eli siis risiiniöljyä. Mulla on ollut risiiniöljyä monesti aiemminkin, mutta viimeisin puteli on mystisesti hävinnyt jonnekin, enkä kuollaksenikaan muista, minne olisin sen voinut jättää, joten tilasin uuden. Risiiniöljyä oon pääsääntöisesti käyttänyt ripsien hoitamiseen ja toisinaan hiustenhoitoon.

Siis kuinka pelottavan näköinen paketti on noilla Ecotoolsin irtoripsillä? :D Mun mielestä vähän turhan karmea, haha. Näyttää jotenkin niin "oikealta" kun on ihomainen tausta jne. Mutta siis, ihan huvin vuoksi tilasin irtoripset, en ole niitä piiitkään aikaan käyttänyt, mutta nyt mulla esim. kuukauden päästä pikkujoulut tiedossa, niin ajattelin että nää vois olla ihan hauska lisä juhlameikkiin!

Sitten tilasin vielä Invisibobblen ponnareita, oon tykästynyt noihin puhelinlankamalleihin, kun mun tukka pysyy niillä tosi hyvin kiinni, plus se rasitus on huomattavasti pienempää tukalle. Samassa paketissa oli vielä W7 Cosmeticsin kynsilakanpoistoaine sekä Kabuki -sivellin. 

IMG_1418

Sitten jotain, mitä ei varmastikaan montaa kertaa meikäläisen blogissa ole näkynyt: kynsilakkoja! Mulla on nykyisin aika olematon suhde kynsilakkoihin, koska en töissä voi niitä pitää. Usein siis ei tule lakattua kynsiä, koska viikossa on monesti 1-2 vapaapäivää eikä aina jaksa käydä väkertämään. Toinen syy on toki se, että ei mulla varsinaisesti mitenkään laadukas lakkakokoelma ole ollutkaan. Nyt ajattelin kuitenkin repäistä, ja tilasin yhden Essien lakan sävyssä Brides To Be, Maybellinen Color Show sävyssä Undress to Impress sekä OPIn Hello Kitty -kynsilakkakokoelman, jossa oli viisi minikokoista lakkaa. Nyt jos sitä innostuisi lakkailemaan kynsiä vähän useammin :)

IMG_1424 IMG_1425 
Tää on käynyt mulle aiemminkin: tilaan huulipunan, ja kun se saapuu, niin väri/sävy ei ole ollenkaan se, minkä oletin tilaavani. Muutamat verkkokaupat saisi kyllä panostaa tuotekuviin nykyistä enemmän! Tämän Nicka K:n huulipunan kohdalla tosin kävi aika hyvä mäihä: reippaan punainen huulipuna on itse asiassa aika passeli ja sellainen, mikä multa vielä puuttuikin (tai mulla oli aika samanlainen, mutta se alkoi olla niin vanha, että heitin menemään)

CHIn Argan Oil on minikokoinen tuote, jota on helppo kantaa mukana. Tuotetta riittää kyllä todella pieni määrä per käyttökerta, ainakin ensimmäisellä käyttökerralla multa tuotetta lorahti kämmenelle vähän reilusti ja tukka oli kyllä vähän turhan öljyinen loppupäivän.

Korresin Wild Rose 24-tunnin kosteuttava ja kirkastava voide on ollut käytössä varmaan jo kuukauden päivät ja oon tykännyt tuotteesta muuten tosi paljon - mutta tuotteen tuoksu on tosi voimakas ja vähän omituinen. Tästä syystä oon käyttänyt tätä lähinnä iltaisin kasvojen pesun jälkeen, koska tuoksu puskee melko voimakkaasti meikinkin läpi. Tää oli jossakin tarjouksessa kun tämän tilasin, normaalihintaisena en raaskisi ostaa, mutta jos sattuisin näkemään tarjouksessa jossakin, niin varmaan ostaisin uudestaan. Plus tämä on luonnonkosmetiikkaa, eli siitä isosti plussaa myöskin :)

Oon viimiseen saakka yrittänyt vältellä kaikkia beauty blender -juttuja ja kokenut ne turhiksi, koska meikin voi levittää käsilläkin, mutta tämän ei suinkaan Beauty Blenderin vaan about neljä kertaa halvemman näköisversion, jonka merkkiä en muista, ostin vähän aikaa sitten ja no, pakkohan se on myöntää ettei tää nyt ihan turha ole. Pienemmällä määrällä meikkivoidetta saa tasaisen lopputuloksen aika simppelisti, mikä ei suinkaan oo itselleni aina itsestäänselvyys kuivan ihon ja sen mukanaan tuomien juonteiden takia. 

Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä: NYXn mineraalipuuteri. En ole varmaan melkein vuoteen käyttänyt puuteria meikissä aktiivisesti, koska no, mulla on ollut joku suhteellisen huono ja itselleni sopimaton tuote ja toisekseen kuivan ihon takia naama harvemmin edes alkaa kiiltelemään pitkin päivää. Luin kuitenkin tästä tuotteesta pelkästään positiivista palautetta ja koska kyseessä on mineraalipuuteri, lopputulos ei ole yhtä "tunkkainen" kuin normipuuterilla. Tätä oon käyttänyt jo monta kertaa ja tykkään kyllä suuresti!

No huh! Siinä oli kaikki tältä kertaa ja varmaan vähäksi aikaa - eiköhän näillä pärjäile aika pitkälti ensi kevääseen. Oliko joukossa teille tuttuja tuotteita, tai sellaisia, joita olisi kiva päästä kokeilemaan? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti