10.12.2016

Vuoden 2016 kosmetiikkasuosikit

Tykkään testailla erilaisia tuotteita, kuten ootte varmasti tähän mennessä jo tajunneetkin hahah, mutta tosi monesti ne testatut tuotteet jää enemmän hudeiksi kuin hiteiksi. Ja sitten ne hitit taas on aika lailla vuodesta toiseen samat, tai ainakin hyvin samantyyliset. Tänä vuonna oon laatinut useammankin kosmetiikka-aiheisen postauksen, jossa olen esitellyt hankkimiani uutuuksia ja nyt olisi sitten tarkoitus kertoa ne, mistä olen oikeasti pitänyt ja mitkä jäävät käyttöön.

IMG_1903

Beauty UK:n Ultimate Contour Paletin hommasin elokuun lopussa ja tuolloin totesin, että tulee varmasti ainakin juhlakäyttöön. No, jos tota kulutusta katsoo niin oisin saanu a) juhlia aika paljon b) meikata ihan hitonmoisen kerroksen muutamiin juhliin. Todellisuus: oon käyttänyt tätä aika paljon ihan arkimeikissäkin, etenkin tuota vaaleaa highlight -väriä. En tykkää ronskista countour -meikistä, joita youtuben meikkikanavilla paljon näkee, mutta sellainen tosi kevyt kasvojen muotoilu piristää kyllä ilmettä. Hinta-laatusuhteeltaan tää paletti on ollut mun mieleen tosi hyvä (toki vertailukohtaahan mulla ei ole) ja voidemainen väri on helppo taputella naamaan ensin sormin ja blendata sitten siveltimen kanssa.

NYXin mineraalipuuterin hommasin vasta hiljattain, mutta olen ehtinyt silti tykästyä tuotteeseen. Minähän en ole mikään puuterien suurkuluttaja ja ennen tämän ostoa taisin mennä monta kuukautta ilman puuteria ja myönnetään, hengissä selvittiin ihan ongelmitta, mutta esimerkiksi pitkinä työpäivinä melkoisen kuumassa ja rasvaisessa keittiössä se meikki tahtoo pikkusen karkailla ja naama kiiltää. Eihän tääkään tuote mahdottomuuksiin pysty, mutta ainakin himppasen vähentää tota ongelmaa. Isosti plussaa siitä, että tästä ei tule minkäänlaista sellaista puuterista kerrosta naamaan, tai ei ainakaan siveltimen (vai pitäisikö tässä kohtaa sanoa suti?) kanssa, puuterivippaa en ole edes kokeillut.

Rimmelin Good to Glow korostusvoiteen sävyssä 03 Soho Glow ostin alkukesästä ja on siitä asti ollut kyllä ihan lemppari! Ihan jokapäiväisessä meikissä en ole käyttänyt ja siksi tätä onkin vielä vähän jäljellä. Oon käyttänyt tätä kahdella tapaa: korostamalla tiettyjä alueita, eli levittänyt meikkivoiteen päälle esim. poskipäille, otsalle, nenänpäähän jne. tuomaan lisäkorostusta, mutta toinen tapa, joka on oikeastaan mielestäni käytännöllisempi ja helpompi, on sekoittaa tätä vähäsen meikkivoiteen sekaan. Lopputuloksesta tulee mun mielestä paljon freesimpi kuin pelkällä meikkivoiteella! Vastaavia tuotteitahan löytyy muilta merkeiltä ja huomattavasti kalliimpana, mutta jos kaipaa budjettituotetta niin tämä on se! Myös tuotteen sävy on suhteellisen neutraali ja vaikka näyttää vähän tummalta, niin se ei ole liian tumma näin talvisaikaankaan.

Mä olen ollut Maybellinen BB-voiteen suuri fani ja luottokäyttäjä niin kauan kuin jaksan muistaa, mutta päätin pitkästä aikaa kokeilla talveksi jotain muuta. Max Factorin Miracle Match meikkivoide tuntui kaikin puolin sopivalta vaihtoehdolta alennuksesta ostettuna. Mulla on käytössä sävy 47 Nude ja se on ollut tosi hyvä. Jos ja kun seuraavan kerran ostan meikkivoidetta, uskoisin ostavani tätä samaa tuotetta, meikkisienen kanssa tällä saa just eikä melkeen hyvän ja sopivan peittävän lopputuloksen ja yllä mainittu korostusvoidekin sekoittuu tämän kanssa oikein mukavasti! 

IMG_1904 IMG_1906

Sitten tämän vuoden ehdottomasti lemppareimpaan ja itse asiassa varmasti käytetyinpäänkin tuotteeseen: Maybelline Brow Satin kaksipäinen kulmakynä. Kysyin kesällä siskoltani, mitä kulmatuotetta hän käyttää kun saa niin kivannäköiset kulmat, ja vastaus oli tämä. Ostin samanlaisen ja muuhun en vaihtaisi. Mä en ensinnäkään ole mikään kulmakarvojen virtuoosimeikkaaja, vaan haluan hoitaa homman mahdollisimman nopeasti ja näppärästi. Kapella, vahamaisella päällä muotoilen ja hieman värjään, ja toisella, pehmeällä ja puuterimaisella värillä ns. täytän kulmakarvan, tasoitan ja häivytän. Koska omat kulmakarvani ovat aika runsaat luonnostaan, ei mun tarvitse lisätä tätä kovinkaan paljon kerrallaan, joten sinänsä hintaansa nähden todella riittoisa tuote. Juuri jouduin ostamaan uuden kynän, kun vanha veteli viimeisiään.

Yleensä suosin kaikissa meikeissä nestemäistä tai geelimäistä rajausväriä, ja näitä rajauskyniä tulee käytettyä suht harvoin, mutta niistä ehdottomasti paras käyttämäni on Lancômen Le Crayon Khôl sävyssä 01 Noir. Pigmenttiä löytyy reilusti ja tuote myös pysyy paremmin kuin muut vastaavat kokeilemani. Ainoa mutta tällä hetkellä tämän käytössä on, että olen hävittänyt teroittimeni ja tässä on tietenkin ihan tylsä pää....

Blush Proffesionalin 28:n luomivärin paletti on ollut mulla käytössä jo reilun vuoden verran ja se on kyllä aikalailla kaikki, mitä tarvitsen. On mulla toki monta muutakin luomiväripalettia, mutta tää on se, mihin turvaudun kaikista useimmiten. Kokonsa puolesta tätä ei tosin viitsi kannella reissussa mukana, mutta olen silloin pärjännyt ilmankin. Sävyt on melko pigmenttisiä ja pysyvyys hyvä enkä aikoinaan tästä paria kymmentä euroa enempää maksanut, joten hyvin on maksanut itsensä takaisin :) 

IMG_1908 
En noin yleisesti ole mikään huulikiiltojen ylin ystävä, mutta Clarinsin Natural Lip Perfector on ollut tosi positiivinen tuotekokemus enkä ihmettelisi, jos ostaisin uudestaan (tuotteen normaalihinta ei tämän hetkiseen budjettiin oikein istu). Koostumukseltaan tämä on aika huulikiiltomaista, mutta ei yhtä tahmaista ja samalla tämä hoitaa huulia. Mikään pitkäkestoinen tuote tämä ei ole, eli päivän mittaan saa lisätä useaan otteeseen, mutta toisaalta tuote ei olekaan sellaiseksi 24/7 huuliväriksi tarkoitettukaan. Iso plussa tulee tosta aplikaattorista, joka on pehmeän tyynymäinen kovan muovisen sijaan, levittäminen on niin paljon helpompaa! 

Kukapa ei NYXin mattahuuliväreistä pitäisi? Mulla näitä löytyy kahdessa värissä, mutta ehdoton suosikki on tuo hieman rusehtavaan taittava Rome. Väri on ihan täydellinen ja omiin huuliin tää tuote sopii tosi hyvin, kunhan ne on etukäteen kosteutetut. Väri pysyy yllättävän hyvin ja musta nestemäinen koostusmus on hauska ominaisuus, väri kuivuu huulilla nopeasti ja väriä ja peittävän tuloksen saa melko vähälläkin määrällä tuotetta. 

Sitten syksyn lempparipuna: Barry M. nuden värinen, hieman ruskeaan taittava puna on voidemaisen kevyt puolimatta (en muista sen tarkemmin tuoteryhmää tai väriä), mikä näyttää huulilla tosi luonnolliselta kuitenkin tuoden yleislookiin pientä piristystä. Mikään kestopuna ei tämäkään ole, mutta toisaalta sitä ominaisuutta en vaadi miltään huulituotteeltani, musta on luonnollista että puna kuluu huulilta syödessä ja juodessa. 

Siinäpä nuo! Olisihan näitä ollut varmasti muutama lisää, mutta jos sain kymmenellä tuotteella tämmösen listauksen tehtyä niin millainen se olisi sitten ollut muutamalla ylimääräisellä... :D Mutta hei! Millaisia suosikkeja teillä oli? Jos teillä on/teette samanlaisia postauksia aiheesta, niin saa linkkailla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti