21.2.2017

16 x puhelinkuvaa alkuvuodelta

Aurinkoista tiistaipäivää täältä Lahesta! Mulla on tänään viikon ainoa vapaapäivä ja vietän sitä iiseissä merkeissä ihan kotosalla. Huomenna ne sitten nimittäin alkaa, MM-kisat. Kaupassa käydessäni aamupäivästä ei vielä ollut mitään huikeita ihmismassoja liikenteessä, mutta tutulla lenkkireitillä oli jo ihan omat liikennejärjestelynsä. Mun unirytmi on viimeisen viikon aikana kääntynyt ihan päälaelleen, mutta toisaalta sillä ei suurta merkitystä ole, koska seuraavana kahtena viikkona mulla lähestulkoon pelkästään iltavuoroja. Viime yönä menin nukkumaan vasta kahden paikkeilla ja se olikin sellainen show, että piti ihan kirjoittaa facebook-päivityskin: "Aattelin, että näin kello kahdelta yöllä on ihan hyvä aika lopettaa sarjamaratoni about 7 jakson jälkeen. No, ensin kaatusin pimeessä koiran päälle, sitten mun puhelin tippu sängyn alle ja samalla ku yritin penkoa sitä sieltä pienen pöytälampun valossa, niin onnistuin hajottaa sen pöytälampun ja lattia täys lasinsirpaleita. Voisinpa kattoa vielä yhen jakson ku ei tästä nukkumaan menemisestä tuu näköjään mitään :D" (ja oikeesti katoin illan aikana ehkä 10 jaksoa...)

No mutta oikeesti tulin kirjoittamaan perinteistä puhelimen kätköistä -kuvapostausta, joten jatketaanpa sillä:

snapchat1 
1. Jedin pitää lähestulkoon aina saada ottaa viimeiselle iltapissareissulle joku sen pehmolelu mukaan, vaihtelee vähän kausittain mitä lelua se suosii mutta toi koira lienee yksi suosituimmista 2. Prismakävelyt on aika perinteisiä reissuja niin kotona Lahessa kuin äitin luona käydessäkii, sitte ostosten kaa taksilla takasi! 3. Viime kuussa tein pitkästä aikaa pihvejä! Tai siis jotain halpoja possunpihvejä valmiissa marinadissahan noi oli, mutta oli silti pitkästä aikaa ihan kivaa vaihtelua ruokapöytään! 4. Jedi, hattu ja Tolu-pullo, tää kuva jaksaa naurattaa edelleen :D

snapcahat2

5. Tammikuussa käytiin luovuttamassa verta enkä muista, kirjoitinko siitä mitään sen kummemmin. Ite tykkäsin, että toiminpide oli helppo, nopeasti ohi eikä jälkeenpäin tuntunut missään. Mulla vaan on suonet tosi syvällä ja ilmeisesti aika pienet, joten en ollut mikään helpoin luovuttaja, koska neulan asentoa piti korjata luovutuksen aikanakin, että verta tulee tarpeeksi nopeasti, mutta koska en oo mitenkään herkkä, niin ei haitannut ylimääräinen ronkkiminen. Ps. kivat silmäpussit. 6. Ihana nukkuva Romeo ♥ 7. Lasagne on ollut viime kuukausina kovassa suosiossa, kun se on helppo valmistaa ja kestää pari päivää, eli valmista ruokaa saa kaapista silloin kun sitä tarvii. Mitenkään erityisen kuvauksellinen ruoka se tosin ei ole... 8. Bad hairday everyday all day tuntuu olleen viime aikainen motto.

snapchat3 
9. Julia ♥  10. Käytiin viime viikolla siskon kanssa Helsingissä pyörähtämässä ja kävin ensimmäistä kertaa Joe the Juice mestassa, vedettiin avocadotoastit ja nämä sumpit, en kestä kuinka söpöt vaahtokoristelut!! 11. Ystävänpäivänä käytiin ystävän kanssa herkuttelemassa Hellossa, tosin se oli vasta meidän kolmas vaihtoehto, mutta kaksi muuta ravintolaa olivatkin kiinni, pöh! 12. Hiustenleikkuu lienee jokseenkin väärä termi, äiti leikkasi hiuksistani huonoja latvoja pois ja tukkaa lähti yhteensä alle kourallisen verran, hahah. Tosin silti se tuntui etenkin nutturalle vetäessä paljon lyhyemmältä!

snapchat4 
13. Laadullisesti ehkä surkein ruokakuva ikinä, mutta leffaeväät oli kerrankin kohdillaan: dippikasviksia, itse tehtyjä mozzarellatikkuja ja sipulirenkaita sekä tietenkin siipiä. Poikaystävä ihastui mozzarellatikkuihin suuresti ja on jatkuvasti pyytänyt mua tekemään niitä uudemman kerran, mutta koska valmistus oli jokseenkin, noh, rasittavaa, en ole toistaiseksi lämmennyt ajatukselle, vaikka itekin kyllä tykkäsin niistä! 14. Ihan hetkeen pakkasmittari ei ole noin suuria lukemia näyttänyt (luojan kiitos) mutta vielähän sitä ehtii... mä vaan ootan, että toi miinus tossa edessä kääntyisi mystisesti plussaksi! 15. Minä tänään! Happyface myös siksi, että mun kasvojen iho on pitkästä aikaa niin hyvässä kunnossa, että ohut kerros meikkivoidetta riitti peittämään kaikki värivirheet, eikä silmien alle tarvi lotrata puolta purkkia peitevoidetta, jihuu!  16. Eilen syötiin simppeliä ja nopeasti valmistuvaa arkiruokaa: keitetyn pastan joukkoon lisätään kinkkurouhetta, mausteita sekä joko maustamaton tai valmiiksi maustettu ranskankerma. 

Seuraava homma olisi ruuanlaitto ja vuorossa olisi mikäpä muukaan kuin lasagne! Tällä kertaa tosin ajattelin tuunata sitä vähän chilillä ja cheddarjuustolla. Sitten pitäis hoitaa vielä muutama työhomma Facebookiin, mutta se nyt ei ole iso homma. Ilta meneekin sitten varmaan sangen leppoisasti Viaplayn parissa, oon nyt koukuttunut siihen Olipa kerran -sarjaan ihan kunnolla! 

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus (: Mun ois tarkotus lähiaikoina kokeilla tehdä lasagnea, en oo koskaan ennen tehnyt mutta äippä anto mulle hyvän reseptin :D Toivotaan et onnistuu!!

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit! :) Toivotaan että lasagne onnistuu hyvin, se on kyllä kätevä ja maukas arkiruoka :)

      Poista